Sign in to follow this  
da_fugative_7

Rpm Gauge Not Working

Recommended Posts

I don't know if this has been posted but my RPM gauge just stopped working when I was driving on the highway. Can anyone help me with this as far as what is the problem(s) and how and what is needed to fix it? Thanks for all the help in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bump

I have the same problem

Bump

Me too! Mine registers from zero to about 200 no matter what speed the engine is at...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm glad my tach still goes to 6200. Probably a bad electrical connection so I like the smack it hard idea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some call it a tomayto, some call it a tomahto!!!!!LMAO!!!!!

Its called a tachometer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

All of you all have jokes...it's a good thing that I have a sense of humor...*lol*...ok, tachometer...is that better....anywhay..thanks for the advice...I will try all of them. If anyone else thinks of anything else, please let me know...thanks....

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok...finally had a chance to work on the tachometer...tried all of sort of quick fixes and nothing is working.... :censored: oh well, let me take it 2 my mechanic and see what he says and how much it will cost..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this