Do Not Sell My Personal Information Jump to content

A/c Works Fine, But Heat Doesn't. Why?


Recommended Posts

My 1992 SC 300 was working fine till a couple of weeks ago. The heat stopped working. The A/C works fine. The same problem where my heat stopped working, but my A/C was working happened for a day back in January, but the problem went away. Now I have the problem and it hasn't gone away for a couple of weeks. Does anyone know what my problem is?

Spenstar

Link to comment
Share on other sites


usually the vacuum switching valve located on the firewall, passenger side. follow the hot water line, you will see a valve that is vacuum opperated, but controled by an electric solenoid. usually that solenoid goes bad.

Link to comment
Share on other sites

usually the vacuum switching valve located on the firewall, passenger side. follow the hot water line, you will see a valve that is vacuum opperated, but controled by an electric solenoid. usually that solenoid goes bad.

does anyone know how much that usually costs? also, is that something fairly easy to do myself?

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership