Do Not Sell My Personal Information Jump to content

09 GX470 Air Conditioner problem


Recommended Posts

Hello,
I have an issue with my 2009 GX470 with 150000 miles, the last few months the heat and air will work sometimes and sometimes not so much. I have replaced the Blower Motor (fan) and the Blower Motor Resistor, I have checked all fuses. Some mornings it works great but if you stop and turn the engine off, when you re start you have nothing, no heat or air, nothing blowing at all. Thanks in advance for any advice.
Link to post
Share on other sites

Hi Dennis.....welcome to the Forum

Sounds like you need to start chasing through any connections that you previously encountered to ensure they are tight and corrosion free.
From there, maybe consider removing the heater control panel to inspect any wiring or connections in there.

Let us know what you eventually find

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Dear Dennis, I am having a similar problem on my 2001 Lexus ES300. 

"...Intermittent failure of my Air Conditioning blower, 2001 ES300.  I had the blower motor replaced 2 years ago, so I know the blower itself is good.  The air conditioning itself is working, as I am getting cold air while driving, even if the blower is not working.   The blower goes on and runs for 30 seconds, then shuts off. .."

What was the result?  Were you able to get the problem fixed?  Jim

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership