Sign in to follow this  
sule

Car Stereo

Recommended Posts

Hi i am new and i am so happy to be in this place .you guys have answered most off my questions before i even ask.now i have another one off cource i have a legendary sc400 1992 and now radio is not working every time i turn the radio on the rear speakers make strange noise it sounds like whenever tv lost signal now i just want to know if is it the speakers so i can replace some else please help .Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

sule, Do the front speakers work/hear music? If yes it's most likely the speakers have blown. You can test the rear speaker by connecting a working speaker to the +/- connections. I would buy a cheap 2" no-name speaker at walmart. My DIY for speaker removal.

http://us.lexusownersclub.com/forums/index...l=rear+speakers

Share this post


Link to post
Share on other sites
sule, Do the front speakers work/hear music? If yes it's most likely the speakers have blown. You can test the rear speaker by connecting a working speaker to the +/- connections. I would buy a cheap 2" no-name speaker at walmart. My DIY for speaker removal.

http://us.lexusownersclub.com/forums/index...l=rear+speakers

Thanks Ranger you actually gave a good driving directions to solve the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this