Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Help. My 98 GS300 isn’t starting but it is turning.


Recommended Posts

So this started happening on Friday after my classes ended. I was in the lot when right after I turned the key, the ignition was studdering for a sec until the it completely stopped. After that I thought I completely fu@ked up the engine by forgetting to fill up the oil tank. Lucky me it didn’t seized up But I wasn’t out of the water yet. After fill it with oil I thought I was done but instead it didn’t start at all! On top of that a loud and annoying ringing noise started ring and the front dashboard displayed almost every indicator. I tried replacing the battery and charging it, spraying starter fluid, and swapped  the ecu. I can’t figure this out! So anyone here have a good idea what it might be?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Similar Content

    • By Zak427
      I'm a new member, just bought a 1998 GS300.  210k on it and very well cared for.  The only problem is the NAV screen.  It's lit up all white (essentially a blank screen).  Does anyone have a knowledge they can share to isolate the problem to the screen or something else?
×
×
  • Create New...