Sign in to follow this  
PlutoTKH

Is300 Alarm

Recommended Posts

The factory alarm in my 2002 IS300 goes of randomly 1-2 times per week. Horn and flashers. No correlation to temperature, humidity, time parked, etc. I tried locking it with the key (vs. remote), but it still happens.

Any suggestions would be appreciated. Would the computer store a code ?

Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

It usually turns out to be the hood latch sensor. I know your out of warrentee but your probably going to have to take it in and have them use the Toyota scan. The alarm on these cars are tied into the ECU. They can scan and diagnose which sensor is out in about 10 minutes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I took the latch apart and cleaned/lubed everything as much as possible. It's been 6 months now, and the alarm has only gone off twice since. Much improved - Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moved to IS forum

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this