KMM

2016 GX audio out after less than one week

Recommended Posts

Hello. We purchased a 2016 GX with Luxury Package and, while and am absolutely in love with the truck itself, the audio completely stopped working after less than a week of owning it and only 200 miles.  No audio at all - no sound coming in or going out. I've read about problems like this, but never so early in the game.  It is in the shop and they will be running a diagnostic test, but hoping someone might have heard of something similar with this model year.  I am a huge Lexus believer and have experienced their reliability with my precious RX, but I am beyond frustrated that this is happening, especially to a brand new car.  Thanks in advance! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

KMM, No, I've not heard about that happening with any year GX460's (though we don't have a dealer in my remote place, there are a number of such trucks now here).

Your car is under warranty -- let us know feedback from your dealer for knowledge sharing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, Eugene.s, for the response. Apparently there was a short in the Mark Levinson amp so we are now waiting on parts.  I will be sure to post again after the new amp has been installed if there are any additional/follow up issues.  I have read of this specific problem (on these boards!) happening, but to the ES (or LS?) and after 100K+ miles, never 200 miles. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...