Recommended Posts

Hello,

I have a 2010 LS600hL and the rear view camera washes out in bright light. In fact in sunlight, a blue vertical line run across the screen. also in parking lots at night, the lot lights will wash out the image in the screen.

If the lightng is just right, the image is good.

My 2010 LS600, nor my LS430L had this issue.

My dealer said that he cheked out other new 2013 LS's and they had the same behaviour; so therefore, my system was ok. I said "it may be ok, but its not right".

So at this point, im stuck with it.

has anyone else experienced this?

:cheers:

cheers,

hank

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look in the owner's manual. They specifically discuss this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skin,

I did read it, up it really doesn't. This is my third LS with this system and the other two didn't have the problem.

It would be more useful to respond to a member's question technically, in my opinion.

thanks anyway,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...