Sign in to follow this  
dlloyd

Sc400 Weird Beep On Startup

Recommended Posts

I recently had my SC400 jump started by the local automobile association. The tech used a battery pack for the boost. He then looked at my battery terminals and saw that the negative was corroded. I turned the car off. He cleaned both terminals.

Now when I sart the car, there is a beep after a few seconds that I think is related to the Lexus phone that used to be installed in the car. Also, the steering column phone controls are now activated again. Is there a service code that has to be punched into the car to de-activate this feature?

The weird thing is, I had a timing belt service done a week ago and the battery (at least the positive) was disconnected at that time because my clock and seat setting were not saved. I did not have the beep problem after that service. I took the car back to the Lexus dealer yesterday. They apologised for not noticing the battery corrosion (thanks so much!), but are stumped by the beep.

Ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this