Sign in to follow this  
GabyMack

Air Conditioning Issue

Recommended Posts

I just bought a 1994 SC300, the AC seems to only work on MAX COLD (and it's freezing), but as soon as I change the temperature to something higher, the heater kicks on.

Any Suggestions?

-Gabe

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue, on a 94 SC300. Two different dealers say there is nothing wrong. However the air flow out of the Vent remains at either 40 or 80 degree. I do not recall it being this way when I purchased the car new. FYI, when the vent is on outside, the fan will change speed, however on circulate, the fan speed does not change.

Good luck on your quest for repair, and i would appreciate an update if you should ever find a resolution to the proplem.

martyfin46@verizon.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try replacing the magnetic clutch relay in the fuse box . Drivers side under hood. Fixed mine by just jiggling and pushing it down tight.

Share this post


Link to post
Share on other sites

check to see if your cabin temp sensor is connected. Mine was disconnected and I had a similar problem. Full cold or heat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this