Sign in to follow this  
91whitelexus

91 Ls 400 Speedometer Not Working

Recommended Posts

crawled under the car only to find there are more than one sensor at the rear fo the trans.Also it looks somewhat difficult to remove any of them without lowering the exhaust pipes and dropping the rear of the trans.

appriciate any advice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

crawled under the car only to find there are more than one sensor at the rear fo the trans.Also it looks somewhat difficult to remove any of them without lowering the exhaust pipes and dropping the rear of the trans.

appriciate any advice.

does the needle sit under the 0

Share this post


Link to post
Share on other sites

crawled under the car only to find there are more than one sensor at the rear fo the trans.Also it looks somewhat difficult to remove any of them without lowering the exhaust pipes and dropping the rear of the trans.

appriciate any advice.

does the needle sit under the 0

yes

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok this might sound dumb but remove the shaded plastic cover from the gauges with the car off and battery disconnected and grab the speedometer needle and stick it very lightly and carefully on the 0 mark and push lightly in towards the gauge like your pushing a tac in, i had the same problem with my tachometer and my speedo and it works perfect now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this