Jump to content


2001 Rx 300 Radio Turn On But No Sound Comes Out


soflmortgages
 Share

Recommended Posts

I have a RX 300 all of a sudden no sound can be heard from the radio, radio goes on you can change stations atenna even goes up and down

I was told it may be the amp or speakers anyone have any advice on how to proceed

if you do please email me at soflmortgages@aol.com

Thanks

Link to comment
Share on other sites

I have a RX 300 all of a sudden no sound can be heard from the radio, radio goes on you can change stations atenna even goes up and down

I was told it may be the amp or speakers anyone have any advice on how to proceed

if you do please email me at soflmortgages@aol.com

Thanks

I would think that if it were the speakers then only one would go out at a time. So, my vote goes to the amp. Have you checked all your fuses? There might be an inline fuse on the amp but I don't know. I've never torn into the radio system.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share



×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership