Do Not Sell My Personal Information Jump to content

nichola1

Regular Member
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nichola1

  • Rank
    Club Member

Profile Information

  • Lexus Model
    sc400
  1. I have replaced a lot of the suspension on my 92 but now the cold weather arrives I need to spray the other suspension linkage. Has anyone had any experience with over the counter products. Case in point my door squeaked so I sprayed some wal mart slicone spray thinking it would help! Wrong...made it worse...Looking for something that really works.....
  2. I need to replace the Nakamichi from my 92 SC400.....I found two units but with different model numbers. Model 86120-24220 Model 86120-24230 Does anyone know the difference between the two and which one is the oem for the 92...
  3. Any forum members have experience with interior dash trim kits (wood) for the 92 SC400. I found a few on ebay, mojoparts.com, and BeneVento @burlwooddash.com. There are a few to chose from but not sure about the quality. Any feedback would be appreciated.
  4. I am going to replace my shocks front and rear, and lower control arm bushing......any help, links, pics on "how to" :) would be appreciated...... UPDATE: My previous posts for vibration and AC have been solved. Your feedback was excellent Vibration: Replaced transmission mount AC: Bad ground wire Starting Issue: Replaced Starter
  5. Anyone post pics or links to Interior Upgrades and mods, aftermarket, ect..... for 92-95 SC400....
  6. Any feedback on why my power steering was impacted after I changed the center y-pipe just after the cats. I checked all the PS hoses, no leaks, ect was working fine before the install, I did however have to work the new pipe in, tight fit.....any thoughts on what might have happened....
  7. I am in need of the y-pipe with resonator for my 92 SC400......any help on finding this part. Do they make an after market?
  8. The starting circuit consists of only a few components: Battery, cables, solenoid (relay), and the starter motor. Since you appear to have eliminated the battery as a suspect, next check that battery cable connections are clean and secure at the starter, solenoid, etc. If battery cables are OK, then suspect the starter solenoid itself. If the solenoid checks OK, suspect the starter motor. Hope that helps. Thanks for the info.....I think its the starter....When I went back out to try and start it again, still nothing but then I put it into netural and rolled back about a foot.....it started
  9. 92 SC400...I drove for about an hour, stopped for about an hour and drove home, The following morning went out to start the car....I get all the lights, power windows, sun roof, dash lights, fog lights, ect all working fine, but nothing happens when I turn the key,like normal my dash indicator lights but "no cranking" nothing. I checked the battery it had a full charge, so I charged it anyway for about 4 hours, still nothing. Any ideals? never had this problem, I replaced the alternator about 6 months ago. I did check the fuses, #4, 18# under dash and #31 under the hood. Would a bad starter ca
  10. When I start the car sometimes the ac light blinks and compressor stays off, sometimes it operates normally (blows cold air). When I was driving on one occasion when it was blinking I hit a speed bump and the compressor kicked back on the light stayed on...any thoughts?
  11. Does anyone know of a site or can help in the description, labor and parts to replace the camshaft seals and or crankshaft seals on a 92 SC400...I would like to take on the project myself......Thanks
  12. History: I have a 92 Sc400 about 190K.......in great condition always garage kept, bought new.....great maintance history, switched to synthic oil about 5 years ago.....never any big issues, some electrical now and then......but really love this car and is used for my airport runs..Last time out I was on the express way about 65mph.....when the engine lost power, seemed like half the cylinders....could still drive....never died.....I pulled over and noticed under the hood the mainfold pipes were're really hot.....I checked the water ect........no issues......water level up........I had it tow
  13. 92 SC 400.........in excellent condition........never a history of problems..........but a few days ago I heard from the stereo a loud flutter and noises.......I turned off the player and turned it on again.........no problems.............but soon after this event, (it may have nothing to do with my problem now) I no longer have break lights.......so I thought the obvious and started looking at the bulbs and fuses........I have visually inspected all the fuses and replaced the fuse that controls the stop lights.....I have removed the tail light lenses and visually inspected all the lights.....
  14. 92 SC 400.........in excellent condition........never a history of problems..........but a few days ago I heard from the stereo a loud flutter and noises.......I turned off the player and turned it on again.........no problems.............but soon after this event, (it may have nothing to do with my problem now) I no longer have break lights.......so I thought the obvious and started looking at the bulbs and fuses........I have visually inspected all the fuses and replaced the fuse that controls the stop lights.....I have removed the tail light lenses and visually inspected all the lights....
  15. 92 SC400. Radio power out......checked all fuses dash, eng, ect........All other electrical working. Check 12 disc changer in trunk also working just fine....any suggestions..? Are ther any other fuses besides the ones mentioned?
×
×
  • Create New...