Do Not Sell My Personal Information Jump to content

punash007

Regular Member
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by punash007

  1. When you're talking about the batt what do you mean "there's no more charging it"? Did you get a report from kragen and what tests? Have you tested the batt's you're returning? I can't believe they're all defective! If they're not defective, why is walmart exchanging them? What readings are you getting? there not defective they just drain out with my car and what i mean by there's no more charging it is even if i jump the car the charge wont last because the battery's completely juiced out. I went to kragen they checked the alternator they said it was good so what is draining my battery??? walmart is exchanging them because i go to different walmarts around here never the same one Sir I am having the same headaches you had/have, I have also gone through what you did and I am now fraustrated. Could you please share if you fix your problem and what was the problem and the fix. thanks in advance my email id horam452@live.com Sir I am having the same headaches you had/have, I have also gone through what you did and I am now fraustrated. Could you please share if you fix your problem and what was the problem and the fix. thanks in advance my email id horam452@live.com First of all, let's make sure a drain is your prob. Check that your serpentine belt is nice and tight and not slipping. Next check that your connections to both the batt and alt are also nice and tight. You could check the continuity of the cables as well. Check grounds. If they all check out, then next hook up a ammeter to measure the draw from the batt. Measure it with all systems off (including the engine of course :P ) If there's no noticeable reading, then check your voltage at the batt with the engine running to see what the alt is putting out. Make sure your leads are making contact at the actual batt terminals. If you're getting between ~13 - 14 v, then next have the batt tested. sorry for the late response ive been going crazy trying to find the problem. I have changed the serpentine belt just to rule that out of the equation. The connections are tight to the battery and the alternator. I took it to a shop and they said my solnoid in my transmission is grounding or thiers a short in the transmission. Please help me now how much is that gona cost to fix so i dont get ripped of. please help me i have gona threw aout 25 batterys in about a 1 month period Since you're obviously not a diy, take your car to Toyota and have them test your charging system. My guess is your alt is toast. If you like, call them first to find out what they'll charge you for a diagnosis. Ask them to measure for a possible parasitic drain on the batt as well.
  2. When you're talking about the batt what do you mean "there's no more charging it"? Did you get a report from kragen and what tests? Have you tested the batt's you're returning? I can't believe they're all defective! If they're not defective, why is walmart exchanging them? What readings are you getting? there not defective they just drain out with my car and what i mean by there's no more charging it is even if i jump the car the charge wont last because the battery's completely juiced out. I went to kragen they checked the alternator they said it was good so what is draining my battery??? walmart is exchanging them because i go to different walmarts around here never the same one Sir I am having the same headaches you had/have, I have also gone through what you did and I am now fraustrated. Could you please share if you fix your problem and what was the problem and the fix. thanks in advance my email id horam452@live.com First of all, let's make sure a drain is your prob. Check that your serpentine belt is nice and tight and not slipping. Next check that your connections to both the batt and alt are also nice and tight. You could check the continuity of the cables as well. Check grounds. If they all check out, then next hook up a ammeter to measure the draw from the batt. Measure it with all systems off (including the engine of course :P ) If there's no noticeable reading, then check your voltage at the batt with the engine running to see what the alt is putting out. Make sure your leads are making contact at the actual batt terminals. If you're getting between ~13 - 14 v, then next have the batt tested. sorry for the late response ive been going crazy trying to find the problem. I have changed the serpentine belt just to rule that out of the equation. The connections are tight to the battery and the alternator. I took it to a shop and they said my solnoid in my transmission is grounding or thiers a short in the transmission. Please help me now how much is that gona cost to fix so i dont get ripped of. please help me i have gona threw aout 25 batterys in about a 1 month period Since you're obviously not a diy, take your car to Toyota and have them test your charging system. My guess is your alt is toast. If you like, call them first to find out what they'll charge you for a diagnosis. Ask them to measure for a possible parasitic drain on the batt as well.
  3. hey Guys! did you guys get your issues resolve? I have the same problem and need your help bad. Could you guys share? Thanks in advance. My email is horam452@live.com
  4. I am having the same problem. Did you get your problem fix and what was the problem? Thanks in advance. My email is horam452@live.com
  5. Hi, My 1994 GS300 have a problem in which it drains the battery. I bought new battery and it is now drained. I tried starting the car even while getting a jump and it wont do anything not even the occassional clicking sound you would sometimes get. The dash board will light up and even the headlights and radio will come on after trying to jump start but the engine will not crank nor even give a potential starting sound, nothing. The next day the battery will go completely dead again. Is it the Alternator, Battery, Starter or? I need your help guys. Thanks in advance as I await your expertise.
  6. I have a 1994 GS300 with 178k on it. All maintenance up to date. I am asking $4000. I have a 1993 which I am keeping. email me at horam452@gmail.com
  7. I realize that this post was a few years but I am having the same problem you had. Did changing the clutch or compressor solve you problem? Thanks; Dwight
  8. After a review of the compressor , the clutch appears that it needs to be replaced i can turn it by hand as i should be able to ?, but it has play back and forth and side to side + has grease pressing out from the front , I know this post was a few years ago but I am having the same problem you are having. Did you changed the compressor and did it solve your problem? thanks My Webpage I found this to help with the replacement of the ac clutch. Can anyone confirm that you can change the ac clutch on the vehicle? , & not have to release the freon? Also the best place to find a replacement ac clutch at a bargain, I don't know if you have any dealers that give discounts on this site the anyone could refer me to. Thanks Dan
  9. Please check out this link at clublexus.com it seems to fix the problem for a lot of people. http://www.clublexus.com/forums/showthread...wheel+tensioner please let us know if it is any help to you.
  10. go to www.clublexus.com and there is a topic on "pretensioner" pretensioner adjusting have solve the problem that you are having. before you spend more money please check it out. I did a post earlier tonight which include a link to the info. please look at my post.
  11. Please check out this link at clublexus.com it seems to fix the problem for a lot of people. http://www.clublexus.com/forums/showthread...wheel+tensioner please let us know if it is any help to you.
  12. Please check out this link at clublexus.com it seems to fix the problem for a lot of people. http://www.clublexus.com/forums/showthread...wheel+tensioner please let us know if it is any help to you.
  13. Please check your AC relay,MG CLT or Mag Clutch Relay first to see if that is the problem, if not it could be your AC speed sensor. The ac speed sensor sees a difference between the engine speed and the actual compressor speed if there is a difference of 10% or more it shuts off and flashes the AC light. It could also be that the belt is not tight enough. Good luck.
  14. Guys I took my 1994 GS300 to Kaufman's Tire and they balance my tires and my car runs smooth like new. Inspite of such result I was upset because I took my car to NTB for balancing approximately four times and the care was still shaing, NTB told me that I need new rims because my rims were bent. I went out and purchase new rims, went back to NTB since I have balancing and lifetime paid for dor one year. Again they did not balance my wheels right, I was thinking that maybe I need suspension parts. I was driving by Kaufman's Tires in Loganville Georgia off HWY 78 went in and they balanced my tires and make my care feel new again. That tells me that there are tire shops out there that either dont care or dont know what they are doing. Good luck to you other guys with same issue.
  15. According to a few guys onthe forum, they fix this problem by adjusting the steering pretensioner. so search the site and you will find info on how to fix your problem. good luck.
  16. did you` guys not see the thread about fixing the shake on second generation by adjusting the steering pretensioner. this apparently fixed their shaking problem, they even post pictures and how to so please look it up. My problem is shaking on a 1994 GS300 which I lead to believe does not have an adjustable steering pretensioner, therefore, I will continue to explore options to fix my problem while racking up $$$$$ does anyone know a good LEXUS mechanic near or around Snellville Georgia area? good luck guys!
  17. i have the same brake issue. did you resolve yours and what was the problem? thanks
  18. Does anyone know if the steering pretensioner adjustments for 1994 GS300 as well because I also have the shaking delema nobody can seems to fix. Thanks in advance as I look forward to your response.
  19. I did a post late last year because my A/C light in my 1994 GS300 was flickering on and off. I was told by a few people that it could have been my A/C compressor clutch. I went out bought a new compressor and it turns out that the problem was not the clutch it was the A/C pressure switch a $60.00 problem. I decided to post this in the event someone have the same problem where the A/C flickers on and off to check the pressure switch before buying a new compressor. Good luck guys.
  20. Hey Guys, I have some shaking too, on my 1994 GS300. I was wondering if the steering pretensioner adjustments work for 1994 GS300 as well. thanks in advance for you help.
  21. Hey Guys, I have some shaking too, on my 1994 GS300. I was wondering if the fix work for MY YEAR VEHICLE AS WELLl. thanks in advance for you help.
  22. I have the same issue. did you resolve your issue?
  23. did you resolve your issue because I have the same problem.
  24. did you have to bypass the amp? if so where can I get a bypass kit
×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership