edceo007

Regular Member
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About edceo007

  • Rank
    New Club Member

Profile Information

  • Lexus Model
    LX470
  1. Hi everyone, I'm new to my used LX470 and new to the forum. I have a problem I hope you can help with. Not sure if this is the correct forum, but.... Like I said I'm new to this used LX470 that I got at auction. Love it! I had an LX before this one. Anyway, I haven't driven it much 'cause I went out of town almost as soon as I bought it. When I turn the car on, the screen comes on but it doesn't show any data. It shows the "static" (non-changing) stuff like the icons and words, but not the MPG, or mileage or anything dynamic. When I start pushing buttons, I get the message "External system not connected". Occasionally, it will "engage" and I get information and I set my A/C and all that and life is good. It will soon stop giving info, unfortunately. Is there some plug that is not seated correctly? Please help!! Anyone know what to do about this one? The screen is not aftermarket. Thanks a ton! - Ed
  2. Hi everyone, I'm new to my used LX470 and new to the forum. I have a problem I hope you can help with. Not sure if this is the correct forum, but.... Like I said I'm new to this used LX470 that I got at auction. Love it! I had an LX before this one. Anyway, I haven't driven it much 'cause I went out of town almost as soon as I bought it. When I turn the car on, the screen comes on but it doesn't show any data. It shows the "static" stuff like the icons and words, but not the MPG, or mileage or anything dynamic. When I start pushing buttons, I get the message "External system not connected". Occasionally, it will "engage" and I get information and I set my A/C and all that and life is good. It will soon stop giving info, unfortunately. Is there some plug that is not seated correctly? Please help!! Anyone know what to do about this one? The screen is not aftermarket. Thanks a ton! - Ed