Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Instrument Cluster Works Intermittently


DCaver
 Share

Recommended Posts

Hi everyone, new member to this forum and Lexus ownership. Browsed for this issue and didn't see anything - hope it's not a repeat for you (if it is, just point me in the right direction pls).  

I recently purchased an '05 GX470, approx 125k miles, in overall excellent condition, except: the instrument cluster (gas, speedometer, tach) work intermittently. Sometimes all work, sometimes only 1-2 work, sometimes none. The issue occurs at crank - whatever is working/not working at cranking stays that way until car is stopped for some time, then we play "cluster roulette" on the next crank. 

Thoughts?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

It sounds like it could be a battery issue which is enough to start the engine but not enough maintain all systems until it generates a bit more stored energy.
A new battery would more than likely resolve it but also check the battery leads and in particular the security and condition of the earth straps

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership