vertondem

04 Ls430 tilt motor

Recommended Posts

Anyone have any idea where I can find a replacement wiring harness for my tilt motor? My motor is good, just don't have the harness. Thanks much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By alex2354
      I'm looking for answers to my mysterious knock sensor code on my 2001 LS430 180k miles. P0325 Knock sensor circuit 1 is the code I am recieving. Trying to do some preventative maintenance I changed the spark plugs with NGK laser iridium. Prior spark plugs I believe were the Densos. I as well changed a leaky PCV hose and went ahead and did the valve. The car ran great for roughly a week or so and then the code came and hasn't left. I seafoamed the car as well after getting the code. If I reset the code the car runs great, but returns shortly. I notice a slight tick and pinging under hard acceleration. Any suggestion would greatly be appreciated! I changed the spark plugs again also hoping maybe one of the NGK's was gapped incorrectly. I've went over the harnesses looking for shorts. It just seems strange I change the spark plugs and a knock sensor decides to give out. 
    • By stricklybizn3ss
      Hello, I've looked thru these pages for a few years now just never joined until now. I have a 1991 LS400 which I replaced the starter on and everything seems put back together correctly except I notice that there is a ground wire located between back of engine and firewall more on the passenger side that is not connected to anything. I cannot figure out by looking where it goes, I haven't been able to find anything on Google, nothing showing me in pictures, I've looked on all the forums but no luck. I have looked at the wiring diagrams but I dunno if its just me but I can't get my answer from looking at any of those either. Here is a picture of it and where it's at among with a pic of whole car, maybe someone will like it and be kinda incentive to take time and help me out. I would greatly appreciate it. Thank you for your time in advance and I look forward to hearing from someone asap. I don't wanna start it and drive until I know where it goes. I just put a couple more pics up. The ground that I'm asking about connects to the wire that I point to in the yellow arrow in pic.  Dunno exactly where that goes but it runs under bottom of motor on passenger side of it.