zcoco300h

2013 Es 300H - Stock Stereo Upgrade (Navigation/ No ML System)

Recommended Posts

Just bought a sweet used 2013 ES 300h which I love however the stock stereo is underwhelming. Coming from an '09 Camry Hybrid with a JBL package (which was pretty good, great bass).

This is the nicest car I have owned so far and I would like to avoid putting an actual sub and amp in the truck and dicking around with wiring etc. I would like to get alittle more bass out of the system though and hope that this can be done by upgrading the rear deck woofers.

 

Any ideas/ past experiences etc...?

 

Thank you!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Similar Content

    • By Harley Rider
      ‘05 GX with 147k miles, owned since new. Mark Levinson audio worked fine when I parked it three days ago. Now, it comes on for less than 1 Second, then shuts off. No sound on radio, CD, or tape (yes, the ‘05 still has a cassette deck). Turn the key off, then back on, audio comes on for less than 1 second, then quits again. Shut the GX off for an hour, same thing on start up. Nav screen works fine and all on-screen audio info shows up fine. Nav voice commands come through loud and clear. Searched the forum and can’t find anything.
      Any ideas before I spend $$$ at Lexus?
    • By petercobian
      This is my custom sub box. It houses 2 JL 10Wv3s with a JL Slash 5001/1 Amp. 
      Very clear clean sound. Not the boomy crapy sound the kids are used to.

    • By Btrini
      6 months ago I purchased a Certified Pre Owned LX 570 and have been loving it so far.  However, yesterday the sound suddenly cut off while I was driving.  Did some reading and found that these Mark Levinson amplifiers have been acting up since 2001 vehicles.  I took the vehicle to the dealer and confirmed that the issue was the amplifier and enquired as to why haven't Lexus done anything about this issue which seems to be over 16 years old.  I spoke to someone and they suggested there may be ground for a class action lawsuit based on the number of vehicles that have had this issue.  I am curious as to how many have had this problem to see if there is indeed a systematic issue or if they are isolated incidents.
      Look forward to hearing back.
      Thanks