Jump to content


Trans Not Going Into Reverse


stroker
 Share

Recommended Posts

Im back again with yet another problem...When I put my car in reverse today it wouldnt respond. It would drive in all forward gears but nothing in reverse. Anyone else had this happen to their LS400 and how bad do think this is???? Hoping for the best, Bobby

Link to comment
Share on other sites

was there any sign of tranny problems before this happened?

It happened once before about a month ago but finally shifted to reverse but took about 2-3 minutes. Since then I noticed that once in a while, only in forward gears, I would have to take my foot off pedal to make it upshift. Then finally 2 days ago it just would not go into reverse at all...

Link to comment
Share on other sites

Well I'm about 1700 dollars poorer than 3 days ago..I took it to a tranny shop and they took it apart and found ALL the seals were hard as plastic instead of flexible and it needed a clutch pak (whatever that is)..Anyway it shifts like new and I would like to thank everyone who replied to my post....Thanks again, Bobby

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share



×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership