Sign in to follow this  
sho1

Clock Resets To 1:00am

Recommended Posts

:( Just bought a 2000 RX 300, everytime I start the car, the clock resets itself to 1:00am, adjusted the clock and the time will be correct. But the car starts fine everytime. Is there a fuse that's bad for the clock or could it be other electrical trouble??? Please advise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a 2000 RX 300 as well, and my clock was doing the same thing. It was the battery that was bad. SO get it checked before you get stranded somewhere. I got in my car to go to work one day, and it wouldn't start. Had to get a new battery.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for all your info... it turned out it is the battery... I guess we haven't driven it for a while, I look at the indicator on the battery and it was clear with the red dot... which means need charging. I used a battery charger for 1 day and now the indicator is blue which means ok!!! I have been driving the car for couple of days now and the clock is ok... and the blue indicator is still good!!! Thanks for all your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this