Sign in to follow this  
Abcamp

98 Gs300 Fuel/temp Guage Broken

Recommended Posts

I have a 98 GS300 in great shape. We left the dome light on and had to jump start the car. After it was jump started the fuel and temperture guage dont work (both in the same dash pod). The low fuel indicator still works. Both needles just peg until they hit the stop. Given the coinicidence that they went out when jumping the car, I hope there is a fuse or link blown somewhere I cant find. Fuses appear in tact. Any troubleshooting advise would be greatly appriciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a 98 GS300 in great shape. We left the dome light on and had to jump start the car. After it was jump started the fuel and temperture guage dont work (both in the same dash pod). The low fuel indicator still works. Both needles just peg until they hit the stop. Given the coinicidence that they went out when jumping the car, I hope there is a fuse or link blown somewhere I cant find. Fuses appear in tact. Any troubleshooting advise would be greatly appriciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have 1992 Sc 400 and kind of have the same issue, Except I changed the needles on the fuel and temp gauges, now the fuel go just a little below the half mark and doesn't move and stays there, and the temp gauge now goes up 3/4 the way and I ;ve it checked motor not running hot. Does anyone know about fuel gauge issues after changing the lighted needles? some mechanic said for fuel gauge motor needs replace and that over $300.00. Anyone ever had this problem or any ideas? appreciate the help

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey Matt. I was wondering did you figure out the gas guage problem. i have a 2000 lexus gs 300, and when i changed my starter my gas and fuel gauge went out too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What was the cause of the gauges not working in your 98 Lexus? Mine did the same thing after I had the ground cable disconnected and reconnected. I Would think maybe a fuse was someway involved when I re-attached (-) battery cable.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, I have a gs300 2003 with same problem. The temp and fuel gauge appears to have spun all the way round and are now stuck under the pin so cant go up to show fuel or temp. Reading the other comments I think I had a jump start previously and just didnt notice. When I did I had just had it on a trickle charge for a few hours. Any help would be appreciated. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this