Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Lights Don't Flash When Key Fob Is Depressed


 Share

Recommended Posts

Hi all,

The lights to my 2000 RX300 don't flash when I unlock my doors via the key FOB. The drivers side door actuator seems sluggish with all the heat lately and I realize that I probably need a new actuator. Anyone know why the headlights/tail lights aren't flashing?

Thanks,

Dom

Link to comment
Share on other sites


My '99 RX does the same thing sporadically. It usually clears itself up after a day or so. Or, I'll pull the battery cables, let it sit, then touch the pulled (+) cable to the (-) for a capacitive discharge for a few minutes, then reassemble. It's always cleared things right up. I don't know what it is, but it's sporadically glitchy.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

My '99 RX does the same thing sporadically. It usually clears itself up after a day or so. Or, I'll pull the battery cables, let it sit, then touch the pulled (+) cable to the (-) for a capacitive discharge for a few minutes, then reassemble. It's always cleared things right up. I don't know what it is, but it's sporadically glitchy.

I think replacing the door actuator mini motors fixed my problem of my lights illuminating when i press the key FOB.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership