Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Battery Good-Still Won't Crank 93 Gs 300


Recommended Posts

Verified my battery is good and car will not crank. Can hear fuel pump when I turn the key. One thing I noticed is when I turn the key all the way to start it, some of my instament panel lights go out and my clock goes out. Come back on when i bring the key back to normal position.

I chekced all the fuses and relays an nothing blown. Looked at all the wiring I could see and don't see anything burned up. Was thinking there might be a short somewhere. Never had any problems until we received about 6 inches of rain in the last 2 days. Car was never exposed to standing water. Any thoughts?? Probably should check the wiring for the starter but it looks a little tight getting to it.

Link to comment
Share on other sites

Sounds like a bad connection someplace - chassis ground, battery terminals, starter motor cables. Turn on the headlights - should be bright white and then crank it. If it's worse, bad connection. Or the starter is drawing huge current, which I doubt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership