Sign in to follow this  
gco

Vibration With Aftermarket Wheels

Recommended Posts

I have a 1999 gs 400 and bought some 19 inch wheelsn with 245/40/18 kumho 712, I also installed the hub rings. the problem is I still get vibration at 60 and above the whole car shakes at that speed, I balanced the tires multiple times but still the same I even get new tires but that did not help either. Any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
I have a 1999 gs 400 and bought some 19 inch wheelsn with 245/40/18 kumho 712, I also installed the hub rings. the problem is I still get vibration at 60 and above the whole car shakes at that speed, I balanced the tires multiple times but still the same I even get new tires but that did not help either. Any suggestions?

How are they balancing them, and who is doing the work? Maybe take it to another shop to get a second check! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did that I eve had it road forced balance with no success. I recently put on the factory 16" wheels with some new dunlop sp 9000 and I get a vibration from the rear at 80 MPH. I have the suspension checked and they said it was ok. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this