Do Not Sell My Personal Information Jump to content

95 Sc300, Headlights Quit (Sort Of)


 Share

Recommended Posts

So my 95 sc300 has decided to loose it's mind a little.

Driving down the road while it was starting to get dark. I turned on the parking lights (first setting on the head light switch). I assumed the parking lights came on, but they didn't.

It got a little darker so I turned on the headlights (second position on the switch) and got nothing.

I rarely use the "Auto" setting for the headlights, but out of desperation I flipped the switch onto Auto, and I got all the lights. High and low beams work, the parking lights come on, everything.

I spent the rest of the evening testing and replacing relays and fuses. I even whipped out the Lexus Electrical service manual/diagrams and from the best I can tell, all the pieces of the circuit are functioning correctly.

Anyone else had this issue? It acts like the entire circuit for the lights is dead except for the "Auto" setting.

I'm stumped.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership