Sign in to follow this  
wiwinter

Ml Amp Problems

Recommended Posts

Looks like I have a bad radio amp in 2001 GS300 (with nav and Mark Levinson) Anyone know of a reputable, reasonable repair shop in the US I can send amp to for repair or have other suggestions? Thanks much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like I have a bad radio amp in 2001 GS300 (with nav and Mark Levinson) Anyone know of a reputable, reasonable repair shop in the US I can send amp to for repair or have other suggestions? Thanks much!

I might have a replacement amp, Usually in this situation I send you the good amp, You install it and send me your non working amp back. I'll see if I have one.

Welcome to the greatest Lexus forum in the universe cheers.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks - let me know what you have. The radio quit working a few days ago but even when off will occasionally give a loud "pop" in the speakers like you hear with a bad cord and a guitar amp. Sound like a bad ML amp to you? The amp says 86160-0W210 mark levinson madrigal audio laboratories 6662

Is there a way to stop the "pops" until the problem is fixed? Remove fuse? unplug amp?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks - let me know what you have. The radio quit working a few days ago but even when off will occasionally give a loud "pop" in the speakers like you hear with a bad cord and a guitar amp. Sound like a bad ML amp to you? The amp says 86160-0W210 mark levinson madrigal audio laboratories 6662

Is there a way to stop the "pops" until the problem is fixed? Remove fuse? unplug amp?

Yes, You can unplug the amp for the time being. I have a replacement amp like new. PM me with your email. Thanks cheers.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, based in the UK and have a 2003 GS300 with the ML amp in the trunk.

Model 86280-OW210

Does anyone out there have a replacement ML amp that I could buy?

Or is it possible to fit a standard radio/cd into the car?

I see the dash adapters on Ebay but no cable for the new set?

Any ideas would be greatly appreciated

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this