Sign in to follow this  
atob907

98 Es300 Has P1780 Code, Back Light 10Am Fuse Keeps Going Out

Recommended Posts

hello guys please advise

i have a 98 Lexus es300 i have been having a couple of problem with it recently.

1st the rear lights went out and it turned out to be the 10Amp fuse but it has gone out three times i have replaced it.

2nd i have noticed allot of vibration and have replaced the spark plugs to iridium champion. with no resolution to the vibration

3rd the transmission has been killing me. when ever i put the car in reverse or drive the car starts vibrating.

4th when i put the in reverse or drive and turn on the headlights the reverse light illuminates as well as the drive light but he reverse light is brighter then all the lights even when in drive. the car also starts shifting very rough around 3rd and fourth gear and shifts really hard in to fourth gear at 45 but when i turn off the headlights the problems goes away and it shifts a little more smoothly.

please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this