Sign in to follow this  
2_J_Z

No Heat

Recommended Posts

hi guys i am new to this, i having problem with my is300 i just bought it recently i found out my heater dont work i had no heats. the only time i got alittle heat if i turn everything off and let the car seat as soon i used the heat first afew secound blow hot air after 10 second start to blow cold air so i just wondering if any u guys had this problem be4? i been seaching i found lots rx300 had the mode air mix servo problems i wondering if is300 had this problems thanks guys if u had the answer for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys i am new to this, i having problem with my is300 i just bought it recently i found out my heater dont work i had no heats. the only time i got alittle heat if i turn everything off and let the car seat as soon i used the heat first afew secound blow hot air after 10 second start to blow cold air so i just wondering if any u guys had this problem be4? i been seaching i found lots rx300 had the mode air mix servo problems i wondering if is300 had this problems thanks guys if u had the answer for me

I had a similar problem except mine allowed hot air into the cabin through the passenger side and not through the drivers side at all. I had the expletive heater core replaced and it fixed it. That cost me a lot of money.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this