Sign in to follow this  
looted

I Have A Problem In The Fuse Of Etcs-I..!

Recommended Posts

Hi

I have gs300 model 2004. I have a problem in the fuse of ETCS-i.The problem is when Begin to drive a car for an indefinite period or when you run the air conditioner problem arises disable system ETCS-i and operate the bulb check engine light and VSC & VSC OFF, and when you check a fuse is burnt, but when you run the car and not to drive it the system ETCS-i is Ok. When you check the car (hand-held tester) before you burn the fuse there is no problem.

Please Please help me...

Share this post


Link to post
Share on other sites

There have been some major issues with Toyota's ETCS(-i) system in the past. It's a vital component of the electronic drive-by-wire system, so you don't want to 'experiment' with it.

Take it to a lexus dealer for inspection and safety reasons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In Saudi Arabia Lexus company do not have the experience they are just collecting money and the company change many things without any explanation. And I've got me too many problems with the company due to maintenance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this