Sign in to follow this  
Zach T

Starting Issue

Recommended Posts

So I have a 2002 RX300 AWD, and when I start it, it will start, rev real low, and then cut off. If I catch it when it revs low, and give it gas, it'll be fine. But it's still got me worried. Does anyone know what's wrong with it?? I love this car to death, and I'll be devastated if I have to get rid of it. =[ Please helpp!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

So I have a 2002 RX300 AWD, and when I start it, it will start, rev real low, and then cut off. If I catch it when it revs low, and give it gas, it'll be fine. But it's still got me worried. Does anyone know what's wrong with it?? I love this car to death, and I'll be devastated if I have to get rid of it. =[ Please helpp!!

IACV, MAF sensor need cleaning? -- Others on this forum will probably give you better detailed info....

See :

http://www.clublexus.com/forums/rx-first-generation/358579-diy-iacv-clean-picture-write-up.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this