Sign in to follow this  
obaida

Rx330

Recommended Posts

I have RX330 2004. the AC is working fine (Auto mode) but after some time when the tempreature inside the car is near to the desired tempreature and the fan at the low level. no cold air come and i have tio turn the AC for 15 min it will work.

i notice some ice (freez ) on the AC pipe.

it seems that te compressor still running (not clicking)

please advice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like you are low on refrigerant (vapor line freezing over).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sounds like you are low on refrigerant (vapor line freezing over).

the problem start before 14 days , when i felt that the cool air is comming from the passenger side is coller than from my side. i went to the workshop and they told me taht there is a leak in the evaporater. i replaced the evaborter then the i faced this problem (vapor line freezing over).

i went back to the workshoop and he told me this is beacuse of the THERMISTOR COOLER inside the dashboard. i would not like to remove the dashboard again . is there any solution .

when i made AC SELF-DIAGNOSTICS , i got the following code

11

13

46

please advice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this