Sign in to follow this  
lsc300

Replaced Engine

Recommended Posts

HI everyone

I need some help on starting problem on my 1995 sc300. Here is the story so far, Engine was replaced today and all connections put back together with 2 of us double checking to make sure. Put oil in, water, and some fuel in tank, engine will crank but not fire up.

Removed the plug lead and check for spark, its there.

Could it be fuel probs or a block in fuel rail? how to check for fuel pressure in this area.

Or am I missing something that should be checked again.

Any help greatly appreciated.

Thanks

Ameer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi everyone

Update on no engine start, Today notice the fuel pump is continuosly running.

Is there anyone out there who can give any idea to my problem, or suggest anything to look for.

Car was running ok before except burning oil so decided to swap engine. The motor is a direct replacement fron same year and make no mods.

Thanks

Ameer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this