Sign in to follow this  
david1walker

Speedometer Acting Up!?

Recommended Posts

I have a 95 LS400, and was driving down the road today, and was at a constant 50mph, when all of the sudden, my speedometer dropped to zero, then instantaneously went right back to 50....all within half a second. About 10 minutes later, it did it again. There wasn't any hesitation in the motor associated with it. Is my speedo going bad? Anyone? Bueller???

Share this post


Link to post
Share on other sites

The speedometer is electronic ( no cable from Transmission to speedometer) the speed sensor is mounted on the transmission so I would have a look at it's wiring 1st as it is subjected to road dirt and water.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The speedometer is electronic ( no cable from Transmission to speedometer) the speed sensor is mounted on the transmission so I would have a look at it's wiring 1st as it is subjected to road dirt and water.

Thanks Steve! I'll look it over when I'm changing my oil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this