Sign in to follow this  
bobbyt

Problem With Rx 300

Recommended Posts

Car runs fine if I barley give it gas but if I push the pedal it acxts like it starts flooding and barely wants to run. starts jumping and stuttering unless i barely push the pedal.could this be a throttle position sensor? Help please!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Car runs fine if I barley give it gas but if I push the pedal it acxts like it starts flooding and barely wants to run. starts jumping and stuttering unless i barely push the pedal.could this be a throttle position sensor? Help please!

Sorry for the typo's

Share this post


Link to post
Share on other sites

Car runs fine if I barley give it gas but if I push the pedal it acxts like it starts flooding and barely wants to run. starts jumping and stuttering unless i barely push the pedal.could this be a throttle position sensor? Help please!

you might want to move this to the rx 300/330 forum section

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this