Sign in to follow this  
dsb

Computer Shot?

Recommended Posts

I have a 92sc400 with 123,000 miles on it was driving on the hiway i let off the gas and the car stalled, it will start but won't idle unless u hold your foot and the gas, cel and trac light came on i tried to check codes TE1 and E1 (diagnostic) and the engine light just flashed repeatedly non-stop, am i doing something wrong? i want to check codes before i get it towed to the shop. thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem last Fall. Someone suggested that I might have water in the gas since I only drive my 400 three or four times a year ( 27,000 total miles now). I added gas treatment (Seafoam I think) and it cured the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a 92sc400 with 123,000 miles on it was driving on the hiway i let off the gas and the car stalled, it will start but won't idle unless u hold your foot and the gas, cel and trac light came on i tried to check codes TE1 and E1 (diagnostic) and the engine light just flashed repeatedly non-stop, am i doing something wrong? i want to check codes before i get it towed to the shop. thx

I have the solution to your problem just look through my posts on this forum The name i Posted it under escapes me

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this