Sign in to follow this  
Quixtar

1993 Es300

Recommended Posts

I'm had a cd player installed inside of my car and for some reason I think my friend bust my speakers in Kansas City, Missouri..

Sometime when I turn the turner on the it just starts to static and is hard to play the music.

Does anyone know how to fix the static problem on the raido tuner. It is very annoying

Share this post


Link to post
Share on other sites

With no details on what your friend installed, how he installed it, and if he used the stock amp, or bypassed the stock amp. Nobody is going to be able to give you specific instructions on how to fix this. I would suggest that you take it to a professional stereo installer and have them look at your system.

Share this post


Link to post
Share on other sites
With no details on what your friend installed, how he installed it, and if he used the stock amp, or bypassed the stock amp. Nobody is going to be able to give you specific instructions on how to fix this. I would suggest that you take it to a professional stereo installer and have them look at your system.

Yes it was installed by a professional

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would suggest taking it back, with a aftermarket radio install there are too many possibilities to try to diagnose without seeing the system. Chances are that the person who installed this use few if any of the original wire harness.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this