Jump to content


Hid Conversion


Recommended Posts

THIS IS MY FIRST POST ON THIS SITE AND IN NEED OF HELP!!

I JUST PURCHASED A COMPLETE HEADLIGHT ASSBY. WILL ALL THE THINGS I THOUGHT I NEEDED. THINKING IT WAS PLUG AND PLAY I REMOVED MY FRONT BUMPER TO INSTALL BUT FOUND THAT THE PLUGS DO NOT MATCH. :censored: I NOW UNDERSTAND THAT I NEED A REAR SUSPENSION SENSOR AND ECU TO MAKE THIS LIKE STOCK. I WAS WOUNDERING IF ANYBODY HAS DONE IT WITH OUT THOSE PARTS? I REALLY DONT CARE IF MY HEADLIGHT LEVELING COMPUTER WORKS OR NOT. I WAS ALSO WOUNDERING IF ANYBODY HAS THE WIRING DIAGRAMS FOR THE HEADLIGHTS(HID AND NONE HID.) I WAS THINKING OF JUST WIRING A POS AND NEG TO THE BALLAST SO THE LIGHTS WILL JUST LIGHT UP AND MANUALLY ADJUST THE LEVELING. PLEASE IF ANYBODY HAS ANY FEEDBACK ON THIS PROJECT LET ME KNOW!!!!!!!! :blink:

HERE IS A PIC OF THE HEADLIGHT ASSBY.

post-1-1074104998.jpg

Link to comment
Share on other sites

i actually just did mine last week, all you have to do is cut and play with the plugs and it will work without all the leveling stuff, where in cali are u, if u are local maybe some of my friends can help you.

I LIVE HERE IN RIVERSIDE. WHERE YOU FROM? I KNEW IT WAS POSSIBLE BUT COULDN'T FIND THE WIRING DIAGRAM AND DIDN'T WANT TO SHORT SOMETHING OUT. I HAVE A GUY IN JAPAN THAT GETS ME ALL THE LEXUS PARTS FOR CHEAP. :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership