Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Mysterious Front End Vibration - 2000 Ls400


Roger Binyon
 Share

Recommended Posts

2000 LS400 with 60k miles. Mysterious vibration has developed in front end when temperature is 45 degrees, or lower, especially upon initial start. I feel the vibration from the road up and very slightly with the steering wheel. Vibration lessens, but does not go away entirely, upon warm up and driving several miles. I rotated and balanced the tires and no change. The front rotors were turned but I don't think it is a brake issue. I am not a mechanic and there are so many potential causes, but I suspect either motor mounts or something in the engine causing a slight imbalance. I do not feel any vibration when full speed crusing on the highway. I have searched the Forum but have not stumbled upon this precise issue. Anyone else have an experience similar to this? Many thanks for your replies.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership