Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Cel X 3 Help! Confused!


thekidhartford
 Share

Recommended Posts

I have a 98 LS400 with 53000. Bought it in Mar with 47000 on it. Has been serviced at Lexus since new. CEL came on last Monday. Took it to Firestone ( I know bad idea) they said code was gross evap leak, found vacuum line off purge valve. So they reconnected it and cleared code. Next day, CEL again. Take it back to Firestone and they find same code plus second code, CAT effiency below threshold Bank #2. They do a fuel system cleaning and clear codes. Since the line came off again they put a zip tie on it this time.

Next day, CEL back AGAIN!!! This time took it to dealership. They said bad cat converter, $2800 bones!!!!

Did a lot of research online and I am unsure as of what do now. I decided to unplug neg cable on battery and see if that would clear code. Well I drove it around my neighborhood for about 15 minutes afterwards getting it up to 55 mph and such and the CEL has not come on.

Not sure what to do, any help would be appreciated.

k

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership