Jump to content


04 Ls430 Rear Parking Sensor Problem


LS430forme
 Share

Recommended Posts


Sorry for the delay, I was traveling and then came back with a cold (just love O'Hare in the winter!). I'll assume the front sensors are working, since that means that all the parts common to both front and rear are OK. See the attached, it looks like you might have a problem with the common ground as about the only thing that would take out all the rear sensors simultaneously. I'd try grounding the individual sensors directly to the chassis and see if that brings them back into operation.Lexus_Wiring_Diagram_372.pdf

Link to comment
Share on other sites

  • 14 years later...

This is an add on question. Have one missing rear sensor (RH) and looking to buy from Rock Auto. Question is when fitted will the sensor system accept and function OK with a non genuine? The Rock Auto (V70720226) one is German made and designated as outer sensor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share



×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership