Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Changed Battery And Alarm Keeps Going Off


Recommended Posts

I just changed the battery in my 98 GS400. When I went to reconnect the terminals, the alarm keeps going off and it is not responding to my remote. What can I do? Does the ECU need to be reset and if so, how?

Try putting the key in the ignition before reconnecting the battery. Just a thought. :whistles:

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
I just changed the battery in my 98 GS400. When I went to reconnect the terminals, the alarm keeps going off and it is not responding to my remote. What can I do? Does the ECU need to be reset and if so, how?

Try putting the key in the ignition before reconnecting the battery. Just a thought.:whistles:

Did this help???

I have exactly the same problem!

Link to comment
Share on other sites

I just changed the battery in my 98 GS400. When I went to reconnect the terminals, the alarm keeps going off and it is not responding to my remote. What can I do? Does the ECU need to be reset and if so, how?

Well ???

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership