Jump to content


1993 Ls400 Odometer Lights Not Working


aamir007
 Share

Recommended Posts

Guys,

I need help with my instrument cluster where the odometer just shut off. It was working fine and suddenly went black. I open it and everything even the Gas milage needle and light works but nothing in the odometer. Any idea? It's a 1993 LS400, Lexus!

Link to comment
Share on other sites


Guys,

I need help with my instrument cluster where the odometer just shut off. It was working fine and suddenly went black. I open it and everything even the Gas milage needle and light works but nothing in the odometer. Any idea? It's a 1993 LS400, Lexus!

You probably have too many miles on it..just won't register anymore....

Link to comment
Share on other sites

Guys,

I need help with my instrument cluster where the odometer just shut off. It was working fine and suddenly went black. I open it and everything even the Gas milage needle and light works but nothing in the odometer. Any idea? It's a 1993 LS400, Lexus!

You probably have too many miles on it..just won't register anymore....

You should have asked this question in the LS 400 board. Anyway hopefully your cluster have the same common problem with others. You need to replace all the surface mount aluminum capacitors on the cluster's PCB boards. I suggest you read the Pinned / Sticky topic post on most LS 400 forums.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share



×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership