Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Sc400 Lifter Noise


Toyofreak
 Share

Recommended Posts

I have not ran my sc for about a week, when I started it up today to go for a ride, it sounded like the valves were knocking pretty bad is this ok or is there maybe something wrong. As always it ran fine going down the freeway, this just happened upon start up. Smelled like it was running alittle bit rich also. Temp was about 38 most of the week also, if this matters. Car has about 165000 on it also.

Just wondering Thanks,

Link to comment
Share on other sites

I have not ran my sc for about a week, when I started it up today to go for a ride, it sounded like the valves were knocking pretty bad is this ok or is there maybe something wrong. As always it ran fine going down the freeway, this just happened upon start up. Smelled like it was running alittle bit rich also. Temp was about 38 most of the week also, if this matters. Car has about 165000 on it also.

Just wondering Thanks,

What year is your SC.? Check the Oil Level and what does it look like..? Check your Timing Belt, Distributors and Rotors.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership