Sign in to follow this  
GARY NELIUS

2003 Es300

Recommended Posts

2003 ES300 WITH 76000 MI. A/C UNIT STOPED WORKING ALL OF A SUDDEN. THE A/C UNIT ON BUTTON KEEPS BLINKING WHEN YOU TURN UNIT ON.,BUT NO COLD AIR. CALLED LEXUS DEALER AND THEY SAID TO CHECK THE A/C RELAY SWITCH UNDER THE HOOD. MY QUESTION IS WHERE IS THE RELAY SWITCH LOCATED. ALSO I CHECKED THE FREON LEVEL ON THE LOW PRESSURE SIDE AND WITHOUT THE COMPRESSOR RUNNING IS SHOWS A HIGH HEAD PRESSURE WHICH IM NOT SURE IF THAT IS NORMAL WHEN THE COMPRESSOR IS NOT RUNNING. I KNOW THAT YOU USE TO BE ABLE TO UNPLUG A WIRE OFF THE UNIT AND SHORT IT OUT WITH A WIRE BETWEEN THE PLUG AND THAT WOULD MAKE COMPRESSOR COME ON IF IT WAS LOW ON FREON SO THAT YOU COULD ADD FREON.,BUT ON THESE NEW CARS I'M NOT SURE EVEN WHERE THIS PLUG IS OR IF ITS STILL POSSIBLE TO DO THIS. ANYWAY I SURE WOULD APPRICIATE ANY HELP ON THIS MATTER.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please don't type in all caps ;)

I had the exact thing happen to mine, it was a bad A/C relay I just went back in my service records to see.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this