Sign in to follow this  
dkone

Rx300 - 1999 - Headlights Won't Come On

Recommended Posts

On my wife's RX300, 1999, the headlights suddenly stopped working. The side lights work, the fog lights work, the lights work on full beam. When you turn on the engine, with the light switch in off position, the front lights are on in dim mode. When you turn the light switch to lights on (past side lights and before auto) the front lights turn off. I checked the fuses (no.2 and no.3) in the fuse compartment under the hood. The fuses aren't blown. I replaced them with spares, still no luck. Thoughts ? Headlight relay ? How do I know which relay it is (saw some posts indicating the relay is in the same compartment as the fuses). Any thoughts on cost of getting the relay replaced if it is broken (I did see a relay on a parts store for $100, so shouldn't be too bad!).

Any help, thoughts, advice would be appreciated!

Kind Regards!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, now I feel like an idiot. The wife took the car to a repair shop this morning, verdict: both headlights are burned out. I had checked fuses, relays, wiring, never even thought of the bulbs! New lamps being installed and the RX300 will once again have lights to see and drive by ! Just thought i'd post and let you know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dkone,

Don't feel bad my friend....we all tend to over think our vehicle problems from time to time. Simple fix though.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this