Do Not Sell My Personal Information Jump to content

Power Windows / Electrical?


dandtlee
 Share

Recommended Posts

The power windows in my 95 SC300 do not work. We determined that the driver's side switch was bad as there was voltage going one way but not the other, so we replaced that switch. That didn't help, so we took the door panel off and noticed that the regulator was broken. We replaced that and the window still doesn't work. We tested the motor by hooking it up directly to a battery. When it is connected this way the window moves up and down, so I don't think it is the motor.

I am thinking that there may be an electrical problem. I took the car to my dealer, who didn't test the motor but instead told me that I would need to replace both motors and both regulators!! I just replaced one regulator!

Additionally, the power mirrors do not work.... maybe it is all connected???

Any insight would be appreciated.

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

The power windows in my 95 SC300 do not work. We determined that the driver's side switch was bad as there was voltage going one way but not the other, so we replaced that switch. That didn't help, so we took the door panel off and noticed that the regulator was broken. We replaced that and the window still doesn't work. We tested the motor by hooking it up directly to a battery. When it is connected this way the window moves up and down, so I don't think it is the motor.

I am thinking that there may be an electrical problem. I took the car to my dealer, who didn't test the motor but instead told me that I would need to replace both motors and both regulators!! I just replaced one regulator!

Additionally, the power mirrors do not work.... maybe it is all connected???

Any insight would be appreciated.

Thanks!

Hello,

I have the same problem you had a few years ago where I replaced my window motor and regulator and still did not work. I hooked it up to the battery as you did and it went up and down. I spend over $200.00 and my problem still not fix. could you please email me at horamd@bellsouth.net and tell me how you fix the problem. Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

its a wire in the door its blue, open the door and cut away the rubber thing surrounding all the wires. u should find a broken wire. splice it back to the other broken part and that should solve your issue. same thing happend to me. easy fix. then just electric tape the rubber thing back together and no more issues.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership