Jump to content


Headlights Ls400


TomP
 Share

Recommended Posts

Hi:

I'm new to the forum. Looks like a really great place.

I have a 1999 LS 400. Recently I had body work done, the front right fender and part of the bumper were repaired. When I got the car back I noticed that the headlights weren't working right. Before the repair when the lights went on the motors would drive the lights down then up to normal level. Now they go up then down and stay there. The lights are only illuminating about 10 feet in front of the car. I don't think the body shop guy knows what's wrong or what he did wrong. He wants to take the manual adjustments and set the lights to the right level. I don't think that's the way they are suppose to work. There must be a sensor or something that levels the headlights automatically that's not working right.

Any help would be appreciated.

Link to comment
Share on other sites


Here are the four pages from the repair manual for my 00 LS on the "Headlight Beam Level Control System".

http://home.kc.rr.com/colchester/Lexus/BE-51.jpg

http://home.kc.rr.com/colchester/Lexus/BE-52.jpg

http://home.kc.rr.com/colchester/Lexus/BE-53.jpg

http://home.kc.rr.com/colchester/Lexus/BE-54.jpg

Please reply when you have downloaded them since I will need to remove them within the next few days.

Link to comment
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share



×
×
  • Create New...

Forums


News


Membership