AdBlock Warning

Parts of this website do not function properly with AdBlock enabled on your device. To get the best user experience on our website, please disable Adblock for this website (domain) on your browser.




Recommended Posts

Hey fellow Lexus Owners,

Recently joined the Lexus club and well I decided it's about time to join the forums, i've had my IS200 for about 3 months and have a lot of plans for it! such as 1jz/2jz! I absolutely love the car and well I know you guys will be able to help me out with a lot of modifications I'll be doing on the car!

So I decided to vlog about my car on Youtube and do modifications which IS200/IS300/Altezza owners or just people in the car community can benefit from, I'd appreciate it if you guys checked it out and supported me, and well i'm here to help you guys with anything you need that is car related! So feel free to subscribe to my channel if you like the content!

Just so you know, I'm from Australia!

Here is my channel: https://www.youtube.com/channel/UCADDTqrzyJ8eGKa8AOCcOXg 

Here is my most recent video: https://www.youtube.com/watch?v=bhvDirSj06o

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • By Andy_N
      Hi Guys,
      Couple weeks ago, my Lexus hybrid system light came on. I took the car to a  local Lexus dealer. They charged me $160 just to test the engine light and  told me to replaced my hybrid battery for $6,700. I am so broke I declined the replacement.  Last week, I opened the hybrid battery and tested all cells. Turns out all cells are fine. I reassembled the battery back in place and drove it for another week. Today while driving 70 mph on the highway the "warning hybrid light" comes on again  including check VSC, check ECB. Does anyone here has the same problem like it do? I know the battery is fine. Could the battery converter causing this problem?
      Any advise would be appreciated.
      Thank you.


    • By datarecovery
      This is a new car to me that I bought with the no start engine. Only 42000 miles since last timing belt change . Here's what I found when I opened it up.
      Several bolts on water pump  housing were loose. Alternator lower bolt was broken. The tensioner pulley was completely  broken apart so I don't have any pictures of that . Water pump shaft was bent and water composed inoperative. That's why the coloring on the water pump pulley is shows discoloring from the Heat. Who knows what happened in terms of the sequence....
      Anyone ever see this on a Lexus? I've had 10 Lexus before, worked as a mechanic 30 years, and I've never seen this before.


    • By j.babb
      Bought my son a used 2005 IS300 that had obviously been kissed in front left (driver) side. Car drove OK so not too concerned. Tried to fill window washer reservoir and it just ran out on ground. Looking for correct reservoir online but even tho I inut IS300 part always comes back as fitting ES330. Is this the right reservoir or is there another.
       
      Thx
      jim
    • By Travie H
      Alright need some advice on what oil to use for my Ls400 90. I normally use 10w-40 Castrol GTX due to previous owner who had the car would use 10w-40 so I just continue doing the same but yeah let me know ?
    • By Trevor Catt
      Great video of a Lexus RC-F with Twin Superchargers - Initial Engine Start....Enjoy!